Makelaar Oldeholtpade

Of je nu op zoek bent naar een huis in Oldeholtpade om te kopen of je wilt jouw woning verkopen, Van Galen Makelaars is dé makelaar voor jou in Oldeholtpade en omgeving. Met onze can-do mentaliteit gaan we samen voor het beste resultaat. 

Huis verkopen Oldeholtpade

Huis verkopen in Oldeholtpade? Dan komt er vast veel op je af. Van het bepalen van de vraagprijs tot het ondertekenen van de koopovereenkomst. Als je hulp wilt bij dit proces, ben je hier aan het juiste adres. Wij gaan namelijk all-in voor jouw woondroom. 

Van Galen Makelaars is een eenmansbedrijf, zo kunnen we zonder ingewikkelde processen direct aan de slag. We stropen de mouwen op en halen de beste deal voor jou binnen. Dat gaat niet alleen over de prijs. De beste deal zit ook in bijvoorbeeld tijd, gemak, snelheid en vertrouwen. 

Makelaar Noordwolde

Waarom is Van Galen Makelaars zeer geschikt voor aan- en verkoop in Oldeholtpade?

  1. Lokale expertise: Van Galen Makelaars is gevestigd in Oldeholtpade. Ik ben geboren in Weststellingwerf waardoor ik de de lokale markt in Oldeholtpade en omgeving goed ken.
  2. Persoonlijke aandacht: Ik bied nauwe en betrokken begeleiding, waarbij ik goed luister naar jouw wensen en behoeften.
  3. Professionele dienstverlening: Ik heb de benodigde expertise en ervaring om jouw aan- of verkoopproces soepel te laten verlopen. Ik ben lid van een branchevereniging (Vastgoed Pro) die tevens de kwaliteit van makelaars waarborgt.

Huis kopen Oldeholtpade

Ben jij op zoek naar een huis in Oldeholtpade? Onze aankoopmakelaar helpt je graag verder! Door het inschakelen van een aankoopmakelaar sta je sterker tijdens het proces van het aankopen van een woning. We werken in jouw belang en zorgen voor de beste prijs en voorwaarden. Een huis kopen in Oldeholtpade met onze aankoopmakelaar maakt het verschil. 

Taxatie Oldeholtpade

Ben jij van plan om binnenkort een huis te kopen? Dan is een gevalideerd taxatierapport onmisbaar voor het verkrijgen van een hypotheek. Of ga je verbouwen en wil je dat door een ophoging van de hypotheek financieren? Ook dan heb je een taxatierapport nodig. Onze taxateur is deskundig en gecertificeerd. Hij heeft kennis van de lokale markt in Oldeholtpade. 

Wonen in Oldeholtpade

Oldeholtpade, een charmant dorp in Friesland, ligt gunstig nabij de grenzen van de provincies Drenthe en Overijssel. Deze geweldige locatie biedt bewoners de mogelijkheid om te profiteren van het beste van beide werelden.

Met de prachtige natuurlijke landschappen van Drenthe en de bruisende steden van Overijssel binnen handbereik, is Oldeholtpade een ideale plek om te wonen. Je kunt genieten van uitgestrekte bossen, pittoreske meren en rustige wandel- en fietspaden in Drenthe, terwijl je tegelijkertijd gemakkelijk toegang hebt tot de levendige steden en culturele attracties van Overijssel.

Het wonen in Oldeholtpade biedt ook de mogelijkheid om te genieten van de rust en sereniteit die het platteland te bieden heeft. Je kunt ontsnappen aan de drukte van de stad en tot rust komen in een vredige omgeving.

Locatie

Aankoopmakelaar Oldeholtpade

Heb jij eindelijk dé woning waar je naar zocht gevonden en ben je helemaal klaar om de volgende stap te zetten in het koopproces? Onze aankoopmakelaar heeft jarenlange ervaring met het aankopen van woningen in Oldeholtpade. Onze aankoopmakelaar geeft je een objectieve waarde af en ontzorgt je van bezichtiging tot aan het overhandigen van de sleutels én daarna. 

Wie is Marco van Galen?

Ik zet me volledig in om anderen de mogelijkheden van jouw huis te laten zien, zodat ze net zo enthousiast worden als jij toen je het kocht!

Met een open, enthousiaste en gedreven benadering ga ik aan de slag met ons gezamenlijke project: het (ver)kopen van jouw huis. Mijn doel is om het beste resultaat voor jou te behalen. Dit omvat niet alleen een (ver)koop tegen een goede prijs, maar ook een prettig en efficiënt proces. Ik streef naar duidelijkheid, gemak, snelheid en een vleugje plezier!

Ben je op zoek naar een makelaar die zich niet laat ontmoedigen door tegenslagen en die het beste resultaat voor jou nastreeft? Plan dan gerust een vrijblijvende kennismaking in.

Benieuwd naar de ervaringen van anderen?

Marco is een zeer enthousiaste makelaar met passie voor zijn vak. Hij gaat gedegen te werk, is flexibel en sluit goed aan bij de verwachtingen van de klant. Marco staat naast je en weet snel vertrouwen te wekken. Ik heb de samenwerking als heel prettig, integer en transparant ervaren. Marco is echt een aanwinst als makelaar voor deze regio!"

Ben je geïnteresseerd?

Maak dan vrijblijvend een afspraak.