Makelaar Steenwijk

Of je nu op zoek bent naar een huis om te kopen of je wilt jouw woning verkopen, Van Galen Makelaars is dé makelaar voor jou in Steenwijk en omgeving. Met onze can-do mentaliteit gaan we samen voor het beste resultaat. Makelaar Steenwijk? Let’s move!


Gratis adviesgesprek aanvragen

Huis verkopen Steenwijk

Huis verkopen Steenwijk? Dan komt er vast veel op je af. Van het bepalen van de vraagprijs tot het ondertekenen van de koopovereenkomst. Als je hulp wilt bij dit proces, ben je hier aan het juiste adres. Wij gaan namelijk all-in voor jouw woondroom. 

Van Galen Makelaars is een eenmansbedrijf, zo kunnen we zonder ingewikkelde processen direct aan de slag. We stropen de mouwen op en halen de beste deal voor jou binnen. Dat gaat niet alleen over de prijs. De beste deal zit ook in bijvoorbeeld tijd, gemak, snelheid en vertrouwen. 


Huis verkopen Steenwijk

Makelaar Steenwijk

Van Galen Makelaars: De makelaar in Steenwijk!

Waarom is Van Galen Makelaars zeer geschikt voor aan- en verkoop in Steenwijk?

  1. Lokale expertise: Van Galen Makelaars is gevestigd in Oldeholtpade, dicht bij Steenwijk en ook gelegen in de gemeente Weststellingwerf. Ik ben geboren in Weststellingwerf waardoor ik uitgebreide kennis heb van de lokale markt in Steenwijk en omgeving.
  2. Persoonlijke aandacht: Ik bied nauwgezette en betrokken begeleiding, waarbij ik goed luister naar jouw wensen en behoeften.
  3. Professionele dienstverlening: Ik beschik over de vereiste expertise en ervaring om jouw aan- of verkoopproces moeiteloos te laten verlopen. Bovendien ben ik lid van een branchevereniging (Vastgoed Pro) die de kwaliteit van makelaars waarborgt.


Plan kennismaking makelaar Steenwijk

Huis kopen Steenwijk

Huis kopen Steenwijk? Onze aankoopmakelaar helpt je graag verder! Door het inschakelen van een aankoopmakelaar sta je sterker tijdens het proces van het aankopen van een woning. We werken in jouw belang en zorgen voor de beste prijs en voorwaarden. Een huis kopen in Steenwijk met onze aankoopmakelaar maakt het verschil. 


Huis kopen Steenwijk

Taxatie Steenwijk

Ben jij van plan om binnenkort een huis te kopen? Dan is een gevalideerd taxatierapport onmisbaar voor het verkrijgen van een hypotheek. Of ga je verbouwen en wil je dat door een ophoging van de hypotheek financieren? Ook dan heb je een taxatierapport nodig. Onze taxateur is deskundig en gecertificeerd. Hij heeft kennis van de lokale markt in Steenwijk. Taxatie Steenwijk? Van Galen Makelaars is jouw makelaar!


Taxatie Steenwijk

Wonen in Steenwijk

Wonen in Steenwijk is een unieke ervaring. De stad, gelegen in het hart van Overijssel, biedt een betoverende mix van natuurlijke schoonheid, historische charme en een bloeiende gemeenschap.

Steenwijk, omringd door Drenthe en Friesland, biedt adembenemende natuurlijke landschappen en bruisende steden. Ontspan in de uitgestrekte bossen en serene meren van Drenthe, terwijl de levendige sfeer en culturele attracties van Friesland binnen handbereik liggen.

Wandel door de sfeervolle straatjes van de oude stadskern en bewonder de prachtige architectuur van historische gebouwen, zoals het imposante stadhuis. Steenwijk ademt geschiedenis en creëert een warme en authentieke sfeer.

Het hart van Steenwijk ligt in de hechte gemeenschap, waar gastvrijheid en saamhorigheid de norm zijn. Ontmoet nieuwe mensen, bouw vriendschappen op en neem deel aan lokale activiteiten en evenementen. Steenwijk biedt een scala aan mogelijkheden, van sportclubs tot kunstworkshops en maatschappelijke initiatieven. Makelaar Steenwijk? Van Galen Makelaars!

Locatie

Aankoopmakelaar Steenwijk

Heb jij eindelijk dé woning waar je naar zocht gevonden en ben je helemaal klaar om de volgende stap te zetten in het koopproces? Onze aankoopmakelaar heeft jarenlange ervaring met het aankopen van woningen in Steenwijk. Onze aankoopmakelaar geeft je een objectieve waarde af en ontzorgt je van bezichtiging tot aan het overhandigen van de sleutels én daarna. 

Wie is Marco van Galen?

Marco van Galen is een toegewijde professional die zich volledig inzet om anderen de mogelijkheden van jouw huis te laten zien, zodat ze net zo enthousiast worden als jij toen je het kocht!

Met een open, enthousiaste en gedreven aanpak ga ik aan de slag met ons gezamenlijke project: het (ver)kopen van jouw huis. Mijn doel is om het beste resultaat voor jou te bereiken. Dit omvat niet alleen een (ver)koop tegen een goede prijs, maar ook een aangenaam en efficiënt proces. Ik streef naar duidelijkheid, gemak, snelheid en een vleugje plezier!

Ben je op zoek naar een makelaar die zich niet laat ontmoedigen door tegenslagen en die het beste resultaat voor jou vooropstelt? Aarzel dan niet om een vrijblijvende kennismaking in te plannen.


Vrijblijvende kennismaking aanvragen

Benieuwd naar de ervaringen van anderen?

Marco is een zeer enthousiaste makelaar met passie voor zijn vak. Hij gaat gedegen te werk, is flexibel en sluit goed aan bij de verwachtingen van de klant. Marco staat naast je en weet snel vertrouwen te wekken. Ik heb de samenwerking als heel prettig, integer en transparant ervaren. Marco is echt een aanwinst als makelaar voor deze regio!”

Anna Karina
Inwoner Noordwolde

Ben je geïnteresseerd?

Maak dan vrijblijvend een afspraak.


Plan een afspraak