Over Van Galen

Met wie doe je eigenlijk zaken? Voor een goede verkoop is het belangrijk dat je een goede klik hebt met je makelaar. Dat begint met goed vertrouwen in elkaar. Jij weet alles van je huis, ik van het makelaarsvak. 

Samen zorgen we voor de beste deal voor jouw huis!

"Ik wil het beste resultaat behalen voor jou, door kansen te zien en die te benutten."

Mijn naam is Marco van Galen, de makelaar achter Van Galen Makelaars.

Ik loop al een tijdje mee in de makelaars-branche en ik heb gezien dat het beter kan, makkelijker en efficiënter. Dat is de reden dat ik voor mezelf begonnen ben. Ik geloof in verbetering en ben altijd op zoek naar het beste resultaat.

Hoe ik dat ga doen?

Ik haal alles uit de kast om anderen de mogelijkheden van jouw huis te laten zien. Zodat ze net zo enthousiast worden over het huis als jij was toen je het kocht!

Met een open, enthousiaste en gedreven houding stap ik in ons gezamenlijke project: jouw huis (ver)kopen. Ik wil graag het beste resultaat behalen voor jou. Dat is niet alleen het (ver)kopen voor een goede prijs, maar ook een prettig en efficiënt proces. Duidelijk, makkelijk, snel en nog leuk ook!

Ben je op zoek naar een makelaar die zich niet laat afremmen door een tegenslag en het beste resultaat voor jou behaalt? Plan dan een vrijblijvende kennismaking in.

Een frisse kijk op de markt

01

Korte lijnen

Ik houd van korte lijnen en ben graag persoonlijk betrokken bij alle fasen van de (ver)koop. Jij doet zaken met mij en ik met jou, zonder tussenpersonen.

02

Digitaal

De belangrijke afspraken doen we face-to-face, de rest digitaal. Wel zo makkelijk. Zo besparen we kosten, tijd én het milieu!

03

Duurzaamheid

Duurzaamheid is een belangrijk thema in de huidige huizenmarkt. Zowel voor het milieu als de portemonnee. Ik zie vaak mogelijkheden waar je zelf nog niet bij stil hebt gestaan.

04

Actief

Stilzitten? Daar doe ik niet aan. Ik houd ontwikkelingen in de markt nauwlettend in de gaten. Als zo'n ontwikkeling het proces verbetert, dan pas ik dat direct toe!

Benieuwd wat ik voor jou kan doen?

Benieuwd wat ik voor jou kan doen?

Maak vandaag nog een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking bij jouw thuis!