Stille verkoop

Wil je jouw woning verkopen, maar wil je niet dat iedereen dit gelijk weet? Dan is stille verkoop misschien wel de perfecte optie voor jou. 

Wat is stille verkoop?

Jouw woning in de stille verkoop zetten betekent dat je jouw woning in de verkoop zet, maar dit niet bekend maakt. Dit kan verschillende redenen hebben. Denk aan privacy of als je nog geen haast hebt met verkopen, maar wel benieuwd bent naar eventuele kopers. Je plaatst geen ’te koop’ bord in jouw tuin en je kiest zelf of je jouw woning op funda, de website van jouw makelaar of helemaal nergens laat zien. 

Op onze website staat het aanbod in de stille verkoop dan ook niet onder het normale aanbod, maar op deze pagina. Je kiest er zelf voor of er een foto van de buitenkant van jouw woning te zien is, of dat je deze nog even geheim houdt tot er een geïnteresseerde is. Wel zullen er een paar gegevens bij staan, zodat potentiële kopers kunnen zien wat voor soort woning het is. Denk hierbij aan het aantal vierkante meters, het aantal slaapkamers en de plaats waar de woning staat. 

Woning verkopen Van Galen Makelaars

Waarom samenwerken met Van Galen Makelaars?

Als verkoopmakelaar zorg ik dat jij de beste deal krijgt. Hoe ik dat doe, lees je hieronder.

De leukste bezichtigingen

Wij halen alles uit de kast om anderen de mogelijkheden van jouw huis te laten zien. Zodat ze net zo enthousiast worden over het huis als jij was toen je het kocht. Gegarandeerd leuke bezichtigingen!

We can do it!

Wij steken de handen graag uit de mouwen. We nemen onze verantwoordelijkheid en doen er alles aan om de beste deal te maken. We denken in creativiteit, enthousiasme en mogelijkheden. We zijn bereid een extra stap te zetten. Eigenlijk zetten we sowieso al een stap extra. Dat vinden we vrij normaal.

Enthousiast

Met veel enthousiasme verzorgen wij de verkoop of aankoop van jouw woning. We streven niet alleen naar het (ver)kopen voor een goede prijs, maar ook een prettig en efficiënt proces. Duidelijk, makkelijk, snel en nog leuk ook!

Stille verkoop aanbod:

 
  • Steggerda
  • Heerenveen
  • Appelscha
  • Oosterwolde
  • Haulerwijk

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?​

Maak vandaag nog een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking bij jou thuis!