Aankoopmakelaar Stellingwerven e.o.

Een huis aankopen doe je niet elke dag.  Daarom help ik je graag bij dit leuke, spannende en soms ingewikkelde proces. Samen gaan we voor niets minder dan de beste deal en zorgen we dat jouw woondroom werkelijkheid wordt. 

Huis kopen Stellingwerven e.o.?

Het is zo ver: je bent klaar voor een volgende fase in je leven en daar hoort een nieuwe woning bij. Uren spendeer je op Funda naar het zoeken van de juiste woning, maar de juiste zit er nog niet tussen. Ik help je graag met zoeken! 

Als aankoopmakelaar in de Stellingwerven en daarbuiten heb ik toegang tot meer huizen dan jij als particulier. Makelaars wisselen het woningaanbod met elkaar uit voordat het op de markt komt, hierdoor nemen jouw kansen op bezichtigen en de aankoop toe. Zeker met de huidige krapte in de huizenmarkt kan dit net het verschil maken voor jou.

Vul hieronder je wensen in en ik houd het aanbod vrijblijvend voor je in de gaten.

Van Galen is jouw aankoopmakelaar

Als aankoopmakelaar zorg ik ervoor dat jij de beste deal krijgt. Met onze actieve werkwijze halen we het onderste voor je uit de kan.  

De leukste bezichtigingen

Een huis aankopen is een spannende gebeurtenis. Maar, het mag ook best een beetje leuk zijn. Met makelaar Marco ben je verzekerd van de leukste bezichtigingen in de regio. Je wilt niet worden opgejaagd als het gaat om het aankopen van je droomhuis.

We can do it!

Wij steken de handen graag uit de mouwen. We nemen onze verantwoordelijkheid en doen er alles aan om de beste deal te maken. We denken in creativiteit, enthousiasme en mogelijkheden. We zijn bereid een extra stap te zetten. Eigenlijk zetten we sowieso al een stap extra. Dat vinden we vrij normaal.

Enthousiast

Met veel enthousiasme verzorgen wij de aankoop van jouw droomwoning. We streven niet alleen naar het (ver)kopen voor een goede prijs, maar ook een prettig en efficiënt proces. Duidelijk, makkelijk, snel en nog leuk ook!

Hulp bij aankopen woning

Daar is het dan, je droomhuis! Nu begint het proces pas echt. 

 • Zie ik mezelf hier wonen?
 • Is het huis in goede staat?
 • Onder welke voorwaarden wil ik een bod doen?
 • Kan ik de woning financieren?
 • Zijn er verborgen gebreken?
 • Kan ik de verkoopmakelaar op zijn woord vertrouwen?
 • Hoeveel kan en wil ik bieden?
 • Moet ik misschien ook overbieden?
 
Het is logisch dat je jezelf deze vragen stelt. Een aankoopmakelaar kan je hierin adviseren, wij kopen wekelijks huizen aan terwijl jij dat maar een paar keer in je leven gaat doen. Een aankoopmakelaar verdient zich dan ook snel terug. 

Waarom een aankoopmakelaar inschakelen?

Bij het aankopen van een huis komt veel kijken; emoties, administratie, formulieren, beslissingen. Veel mensen vinden het fijn om daarbij geholpen te worden. Ik leg uit welke formulieren we nodig hebben en wat alles betekend. Ik blijf jouw vaste aanspreekpunt van zoektocht tot aankoop. 

Als je verhuist naar een nieuwe omgeving dan is het vaak fijn om een aankoopmakelaar uit die regio in te schakelen. Zij kennen de voor- en nadelen van elke woonwijk.

Ik woon en werk vanuit Oldeholtpade, een fijn dorp vlakbij Wolvega. Ik ken alle ins en outs van de regio de Stellingwerven en adviseer je graag over woonwijken, voorzieningen en toekomstplannen voor de regio. Maar ook buiten de Stellingwerven ken ik het gebied op mijn duimpje. Voor woningen tussen Heereveen, Wolvega en Steenwijk kun je bij mij terecht. 

Over de jaren heb ik een uitgebreid netwerk opgebouwd. Jij profiteert hiervan doordat ik huizen al zie voordat ze op Funda komen. Daardoor loop jij straks als eerste door je droomhuis. 

Bovendien laat de aanwezigheid van een aankoopmakelaar zien dat je serieus bent over het kopen van een woning, dit wekt vertrouwen bij de verkopers.

Wanneer jij je roze bril op zet, pak ik de leesbril erbij en let ik op de kleinste details. 

Tijdens een bezichtiging krijg je vaak maar kort de tijd om een huis te beoordelen. Jij ziet dit huis voor het eerst en je vraagt je vooral af “Zie ik mezelf hier wonen?”. En terwijl jij nadenkt over waar die grote antieke kast van je oma moet komen te staan, kijk ik naar de staat van het huis. Denk hierbij aan de bouwkwaliteit, staat van onderhoud en eventuele gebreken. 

Bij het aankopen van een huis komt veel kijken; emoties, administratie, formulieren, beslissingen. Veel mensen vinden het fijn om daarbij geholpen te worden. Ik leg uit welke formulieren we nodig hebben en wat alles betekend. Ik blijf jouw vaste aanspreekpunt van zoektocht tot aankoop. Daarmee bespaar ik je avonden uitzoekwerk op internet en stress bij het maken van keuzes.

Een goede makelaar verdient zichzelf terug.

Door de juiste strategie toe te passen en de lokale markt goed te begrijpen, breng je vaak een beter bod uit. Daarnaast onderhandelt een aankoopmakelaar ook voor je. En over een huis onderhandelen is toch nét wat anders dan souvenirs op de markt. 

Ik zorg dan ook dat jij een eerlijke prijs betaald op basis van jouw voorwaarden. De beste deal wordt gevormd als beide partijen blij zijn met de verkoop.  • Steggerda
 • Heerenveen
 • Appelscha
 • Oosterwolde
 • Haulerwijk

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen?​

Maak vandaag nog een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking bij jou thuis!