Woning verkopen?
Van Galen makelaars!

Samen gaan we voor de beste deal. Wij gaan namelijk all-in voor jouw woondroom in de Stellingwerven en daarbuiten. Met enthousiasme, passie en onze actieve aanpak zorgen wij dat jouw verkoopproces optimaal verloopt. Je woning verkopen hoeft niet stressvol te zijn!

Woning verkopen

Woning verkopen in de regio Stellingwerven of daarbuiten? Dan komt er vast veel op je af. Van het bepalen van de vraagprijs tot het ondertekenen van de koopovereenkomst. Als je hulp wilt bij dit proces, ben je hier aan het juiste adres. Wij gaan namelijk all-in voor jouw woondroom. 

Van Galen Makelaars is een eenmansbedrijf, zo kunnen we zonder ingewikkelde processen direct aan de slag. We stropen de mouwen op en halen de beste deal voor jou binnen. Dat gaat niet alleen over de prijs. De beste deal zit ook in bijvoorbeeld tijd, gemak, snelheid en vertrouwen. 

Daarom kun je mij altijd bereiken via WhatsApp, werk ik zoveel mogelijk digitaal en spreken we persoonlijk af om processen voor jou te verduidelijken. Twijfel je nog? Plan dan vooral een gratis en vrijblijvende kennismaking of waardebepaling aan. Als je tevreden bent, kunnen we samen jouw woning verkopen!

Let’s move!

Woning verkopen Van Galen Makelaars
woning verkopen Van Galen Makelaars

Waarom samenwerken met Van Galen Makelaars?

Als verkoopmakelaar zorg ik dat jij de beste deal krijgt. Hoe ik dat doe, lees je hieronder.

De leukste bezichtigingen

Wij halen alles uit de kast om anderen de mogelijkheden van jouw huis te laten zien. Zodat ze net zo enthousiast worden over het huis als jij was toen je het kocht. Gegarandeerd leuke bezichtigingen!

IJzersterk verkooppakket

Wij doen er alles aan om jouw huis zo goed mogelijk te verkopen. Zo hebben wij een database van woningzoekers waar we jouw woning aan kunnen matchen, doen we een vooraankondiging op social media én is het mogelijk om de interesse in jouw woning te peilen door het in de stille verkoop te zetten. We zijn actief met het maken van video's, vlogs en meer. Jouw woning zetten we maximaal in de spotlights.

We can do it!

Wij steken de handen graag uit de mouwen. We nemen onze verantwoordelijkheid en doen er alles aan om de beste deal te maken. We denken in creativiteit, enthousiasme en mogelijkheden. We zijn bereid een extra stap te zetten. Eigenlijk zetten we sowieso al een stap extra. Dat vinden we vrij normaal.

Enthousiast

Met veel enthousiasme verzorgen wij de verkoop of aankoop van jouw woning. We streven niet alleen naar het (ver)kopen voor een goede prijs, maar ook een prettig en efficiënt proces. Duidelijk, makkelijk, snel en nog leuk ook!

Hoe gaat dat eigenlijk, een woning verkopen?

Samen verkopen wij jouw huis, daarom is het belangrijk dat we een klik hebben. Tijdens de vrijblijvende kennismaking kom ik bij jou thuis en bespreken we jouw wensen. Daarnaast doen we ook direct een gratis waardebepaling. Zo weet je precies wat je mag verwachten. 

Jij kent jouw huis het beste en dat combineren we met mijn expertise in de huizenmarkt. Zo bepalen we samen de beste verkoopstrategie voor jou. Welke middelen zetten we in? Wordt het social media of toch liever een advertentie in de krant. Wat kunnen we nog verbeteren aan het huis? Een likje verf kan al wonderen doen? Dit zijn een aantal vragen waar we tijdens deze fase aandacht aan besteden. 

Een professionele fotograaf komt langs en zet jouw woning zo goed mogelijk op de foto. De woning wordt ingemeten, de verkoopteksten worden geschreven en dan wordt de woning geplaatst. Op de website, Funda, social media, welke weg we dan ook hebben gekozen bij de verkoopstrategie. 

Nu ga je een paar keer je huis verlaten, potentiële kopers komen namelijk je huis bezichtigen. Met een aanstekelijk enthousiasme laat ik de woning zien en dan is het wachten op een reactie. Dit is een spannende tijd, maar wees gerust, ik houd je van elke bezichtiging op de hoogte. Zo weet je precies waar je aan toe bent. 

Tijdens deze fase wordt de deal gemaakt. En dat gaat verder dan het hoogste bod. Ook de aanvaardingsdatum, producten ter overname en financieringsvoorwaarden zijn belangrijke elementen voor een goede deal. Ik houd je op de hoogte van alle biedingen en samen bepalen we het beste bod voor jou. 

Nu is het tijd om alles te ondertekenen en de verkoop definitief te maken. Gefeliciteerd! Ik zorg dat je begrijpt wat er in de overeenkomst staat en dat de koper de bedenktijd en financiering nakomt.

Dit is de laatste dag dat jij in je huis aanwezig bent. Samen met de koper lopen we nog één keer door het huis, de eindinspectie. Daarna vertrekken we naar de notaris voor de sleuteloverdracht en laatste handtekeningen. Op naar je nieuwe huis! 

Wat is mijn woning waard?

Er zijn drie manieren om dat te bepalen:

  1. Via een gratis waardebepaling met een online tool
  2. Door een gratis waardebepaling van een makelaar
  3. Door een taxatierapport van een taxateur

 

Een waardebepaling is perfect als je vrijblijvend wilt weten wat jouw huis waard is. Zo heb je een idee bij wat je voor jouw huis kunt vragen. Er zijn websites die een eerste indicatie geven van de waarde van jouw huis. Deze indicaties houden alleen geen rekening met de staat van de woning. Heb jij bijvoorbeeld zonnepanelen gelegd, of een verbouwing gedaan, dan is de woningwaarde misschien hoger dan de online tool aangeeft. Ik kom daarom graag vrijblijvend bij je langs om een gratis waardebepaling te doen. Zo heb je een nauwkeurige indicatie van de verkoopprijs van je woning.

Een taxatie is een officieel rapport dat je nodig hebt voor o.a. je hypotheek. Dit rapport is bindend en wordt gecontroleerd door het NWWI.

 
  • Steggerda
  • Heerenveen
  • Appelscha
  • Oosterwolde
  • Haulerwijk

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?​

Maak vandaag nog een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking bij jou thuis!

Wat is mijn huis waard?

Ben je benieuwd wat jouw woning waard is? Ik zoek het graag voor je uit. 

Vul onderstaande gegevens in en je ontvangt gratis en vrijblijvend een waardebepaling. 

Wat is mijn huis waard?